Bolesti i stanja

Anamneza epizoda 2: Dr. Elma Prelević-Tankosić

Portal webDr.ba nastavlja da na svojim stranicama i svom podcast kanalu prenosi audio i video zapise Podcasta Anamneza. Domaćin i voditelj ovog video podcasta je Faruk Gutić, student medicine sa Univerziteta u Sarajevu. Originalni video podcasta možete naći na i YouTube kanalu BoHeMSA B&H, kanalu asocijacije medicinskih studenata BiH.

Portal webDr.ba Vam video ovog podcasta možete pogledati ispod ovog teksta, a audio zapis svake epizode možete poslušati i na našem Podcast kanalu webDr.ba. Predlažemo vam da se pretplatite na naš podcast na Vašem omiljenom klijentu (Apple Podcast ili Google Podcast) za obavijesti o novim epizodama i za slušanje provjerenih informacija za Vaše bolje zdravlje kada ste u pokretu.

AUDIO EPIZODA PODCASTA

Anamneza je jedinstvena bosanskohercegovačka emisija/podcast koja je u procesu traganja za iskustvima zdravstvenih radnika, pacijenata i biomedicinskih stručnjaka, kao i odgovorima na mnoga pitanja iz oblasti medicine i stomatologije. U sklopu naše emisije nastojimo educirati građanstvo o opštim mjerama zdravstvene i preventivne medicine. Koncept emisije uključuje intervjue sa stručnjacima, pacijentima i zdravstvenim radnicima u prosječnom trajanju od 30-45 minuta.

U drugoj epizodi govorimo o dentalnoj medicini, dentalnom turizmu, izgradnji brenda i pristupu pacijentima. Na koji način se pacijenti iz drugih zemalja liječe u Bosni i Hercegovini ? Koliko je potrebna dodatna edukacija ? Pogledajte u novoj epizodi Anamneze!

Dodatno nas možete pratiti i na našim platformama kao što su Spotify, Google Podcast, Apple Podcast, WebDr.ba i Instagram profilu. Rad Podcasta Anamneza također možete podržati i individualno preko PayPala klikom OVDJE.

Epizoda je snimljena zahvaljujući programu korporativnog volontiranja www.volontiraj.ba.

OCIJENITE OVAJ ČLANAK:
Sending
User Review
3.67 (3 votes)

webDr.ba Team

Redakcijski profil Portala webDR.ba. Svi tekstovi su pisani i provjereni za činjeničnu tačnost grupnim naporom članova uredništva.

Video podcast