Bolesti i stanja Lijekovi i suplementi Sponzorirano

Hemofilija: Zašto neke osobe krvare duže?

Farmaceutska kuća Roche spada u grupu vodećih inovativnih farmaceutskih kompanija i pionir je u unapređenju zdravstvene zaštite. Kao inovator u proizvodima i uslugama za ranu detekciju, prevenciju, dijagnozu i tretman oboljenja, doprinose unaprijeđenju zdravlja i kvaliteta života kroz široki spektar djelovanja u različitim nivoima. Kompanija Roche obezbijedila je upotrebu prvih proizvoda koji su krojeni prema potrebama specifičnih grupa pacijenta.

Misija Roche-a danas i sutra, je kreiranje dodatne vrijednosti u zdravstvenoj zaštiti fokusirajući se na ekspertizu u dijagnostici i farmaceutici. Ova misija proizilazi iz vjere da je važno medicinska rješenja pružiti brzo, upravo sada, dok se razvijaju inovacije za budućnost. Najiskrenija želja za poboljšanje života pacijenata je ideja vodilja ove kuće.

Roche, kao vodeća farmaceutska kompanija je pionir unapređenja zdravstvene zaštite.

U saradnji sa Alternativnom Televizijom Banjaluka, Roche d.o.o. – Roche Ltd.  je producirao seriju zdravstveno popularnih televizijskih emisija sa tematikom koja je o interesa za brojne i nekada i ugrožene grupe pacijenata. Ovaj serijal je doživio odličan prijem od strane opšte populacije, te sada u saradnji sa Portalom webDR.ba, a prateći moderne tehnologije, Roche d.o.o. – Roche Ltd.  se odlučio da ovaj niz jako edukativnih emisija učini dostupnim i za online korisnike. Počevši od danas, svake sedmice ćemo na našem portalu publicirati po jednu ovakvu emisiju sa ciljem širenja zdravstveno popularnog znanja i informacija kako za pacijente tako i za opštu populaciju.

Naravno o svakoj novoj emisiji ćemo redovito publicirati obavijesti na našim društvenim kanalima, a do tada uživajte u prvoj emisiji ovog serijala, a mi Vam kao i uvijek, donosimo pouzdane informacije za bolje zdravlje!

Kliknite na video ispod za početak gledanja. Video zapis možete gledati na cijelom ekranu koristeći uobičajene komande za pregled u video pregledniku.

Članak i video zapis su publicirani u saradnji sa farmaceutskom kućom Hoffmann-La Roche, predstavništvo Sarajevo

OCIJENITE OVAJ ČLANAK:
Sending
User Review
5 (2 votes)

Sponzori webDr

Tekstove naših sponzora i pokrovitelja objavljujemo pod ovim profilom. Svi tekstovi su provjereni od strane našeg tima za načunu i činjeničnu tačnost prije objave.